Број 8 – септембар/октобар 2019.

Број 7 – јул/август 2019.

Број 6 – мај/јун 2019.

Број 5 – март/април 2019.

Број 4 – јануар/фебруар 2019.

Број 3 – октобар/децембар 2018.

Број 2 – јул/септембар 2018.

Број 1 – април/јун 2018.